Novi manifest: Protuotrov protiv islamizma jest liberalizam

31.10.2023. u 13:45

Njemačke novine Bild objavile su manifest od 50 točaka u kojem zagovaraju ženska prava, sekularizam, slobodu govora te borbu protiv antisemitizma

Komentara 9

Avatar Kajman
Kajman
16:46 31.10.2023.

Liberalizam nas je i doveo tu gdje jesmo. Mi se moramo vratiti kršćanskim vrijednostima bio netko vjernik ili ne.

SL
slavenZadravec
19:41 31.10.2023.

Istina. Univerzalna ljudska prava, slobodni mediji i visokoškolske ustanove, pravna država i što je najvažnije za pitanje islamizma - stroga odvojenost religije i države.

JR
Jr48
18:08 31.10.2023.

Ukini liberalizam i riješio si uslamizam tad dolaze ljudi koji će riješiti sav drek liberalizma i vratim mir i balans. I uz to početi poticati vlastiti narod na rađanje i promijeniti mu svijest oko tog jer u budućnosti će ti ovi rezati glave u prijenosu uzivo zbog tog liberalnog smjera.A Nijemci su sa svojom pohlepom za novcem i jeftinom radnom snagom svim državama uvalili problem i nije prvi put u povijesti da Njemačka cijeli kontinent uvaljuje u gabulu.Čudan i autodestruktivan narod.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije