INTERVJU: ZORAN PREDIN

'Novi val zamijenila je glazba koju je kastrirao katolički novokomponirani moral'

22.10.2024.
u 18:00

Mariborski Lačni Franz predvođen ovim frontmenom bio je osamdesetih godina unikatna i netipična pojava na tadašnjoj novovalnoj sceni. Za razliku od većine suvremenika s glazbene scene, nastavio je svoj umjetnički i kreativni put, o čemu svjedoče njegovi uspješni albumi, knjige, filmovi

Komentara 2

Avatar Prosenjak
Prosenjak
18:37 22.10.2024.

A što je pomelo novi val u Engleskoj? Isto "novokomponirani katolički moral". Ovo mi opet zvuči kao jedan od onih članaka ili intervjua u kojima ja bitno potkačiti nešto katoličko, bilo što, bez razlike. To je totalno bzwz

Avatar Art of Noise
Art of Noise
20:00 22.10.2024.

Daj, ne laprdaj. Hrvatska (i jugo) glazbena scena, time i novi val, nikad ni nije bila bogzna što. Čast jednom dijelu glazbenika. I to je ono što mi je (od)uvijek smetalo, meni, kao, reklo bi se, pasioniranoj ljubiteljici glazbe, sve, posebno moderne/suvremene, a posebno glazbe 1980.-ih, svjetske ili naše, nebitno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije