hitni prijevoz

Novozelanđanka (22) ozlijedila kralježnicu, prevezena u Split

morh,helikopter
MORH
03.08.2012.
u 08:03

Djevojka je pri padu slomila kralježnicu, a brzom intervencijom helikopterske posade HRZ-a i PZO-a na vrijeme je zbrinuta u splitskim Firulama.

Posada eskadrile transportnih helikoptera 93. zrakoplovne baze HRZ-a i PZO-a 1. kolovoza u večernjim satima hitnim medicinskim letom helikopterom MI-8 T prevezla je ozlijeđenu državljanku Novog Zelanda s Hvara u KBC Split, izvijestili su sinoć iz Oružanih snaga.

Dvadesetdvogodišnja Novozelanđanka pri padu je slomila kralježnicu, a brzom intervencijom helikopterske posade HRZ-a i PZO-a na vrijeme je zbrinuta u splitskim Firulama. Zahtjev za angažiranje helikopterske posade uputio je Županijski centar 112 Split.

Komentara 7

KR
krka
09:37 03.08.2012.

Poštujući svačiji život i turiste koji dolaze u Hrvatsku moram se ipak zapitati:dokle će egzibicije i neodgovorno ponašanje pojedinaca plaćati građani Hrvatske? Naime, nema dana da ne čitamo: helikopter vozi, avion vozi, HGSS vadi iz špilje, jaruge...sve to košta. Vani kad imaš takav slučaj budeš zbrinut, ali dolazi ti uredna faktura za svaku uslugu koja je data tebi kao povrijeđenome, a bila izazvana osobnom nepažnjom, čitaj-nemarom. Jedino mi pružamo kao pijani miljarderi sve usluge zabadava. Nije ni čudo da trpi mali čovjek kad se skupe usluge daju bahatim i nedgovornim ljudima.

UK
Ugo Kajvez2
10:15 03.08.2012.

Ne valja zaboraviti da iako možda ne uspije se sve naplatiti od pojedinaca ili osiguravajućih društva ovo je velika pozitivna stavka u ugledu hrvatske i hrvatski turizam ........... i čuje se daleko u svijetu ........ . Dakle ovakav odnos pridonosi hrvatskoj na indirektan način ..........

CR
CrniP
09:07 03.08.2012.

Naplativo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije