SAD

Obama ide u veliku obrazovnu reformu

obama
VL
Autor
Hrvoje Dečak
14.03.2010.
u 16:33

Obama ističe da će se njegovim planom decentralizirati reforma školstva. Vlada će postaviti visoke standarde, ali će škole na lokalnoj razini imati fleksibilnost u ostvarenju tih ciljeva

Američki predsjednik Barack Obama predložit će Kongresu ambicioznu reformu sustava američkog obrazovanja. U redovitom obraćanju građanima, Obama je rekao da će njegov plan pomoći da svi učenici koji završe srednju školu budu spremni za koledž i buduću karijeru. Obama ističe da će se njegovim planom decentralizirati reforma školstva. Vlada će postaviti visoke standarde, ali će škole na lokalnoj razini imati fleksibilnost u ostvarenju tih ciljeva.

Ključne riječi

Komentara 1

MI
milic
19:06 14.03.2010.

OBAMA je u velikoj nevolji zbog NASA kojoj ne dostaje kapitalna moc i zastarjela tehnologija zbog nedostatka kompetencije, i jos su prisiljeni zataskivati tu svoju slabost. NASA je prisiljena da i dalje manipulira sa politicarima da bi lakse dosli do nekog kapitala da na mehanicki prezivi sto dulje bez UCINKOVITOSTI, jer su privatni mocnici nadmasili sa svojom KOMPETENCIJOM nasine strucnjake.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije