JESTE LI JE VIDJELI?

Obitelj moli pomoć: Baka nestala iz staračkog doma

Foto: Privatna arhiva
1/2
02.10.2021.
u 20:15

U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192.

Barica Cigula (74) udaljila se u nedjelju iz Doma za starije i nemoćne na područje Krapine.

Visoka je 155 centimetara, ima ravnu, sijedu kosu, jače je tjelesne građe, a prilikom nestanka bila je odjevena u tamnu odjeću.

Obitelj nestale 74-godišnjakinje moli javnost za pomoć i navode kako je gospođa dementna, te da postoji mogućnost da je napustila dom s nekime i da se ne sjeća. 

- Ovako nešto se ne bi smjelo događati. To je naša baka -  kazala nam je obitelj. 

U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

Foto: Privatna arhiva

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar crazy_bat
crazy_bat
01:44 03.10.2021.

Pa kako se brinu uz tom domu o štićenicima? I još žena dementna! Strašno. Nadam se da će ju pronaći, prije nego što bude prekasno.

Avatar macak Tomo
macak Tomo
13:31 03.10.2021.

neće da se cepi

NO
nogogaz
20:29 02.10.2021.

Culo se da u starackom domu niso zadovoljni....ima baka pasos? Da Nije migrirala u njemacku, sloveniju, Irsku...za boljim zivotom?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije