povezan s napadom?

Obitelj Sunila Triphatija: Molimo te, vrati se kući

sunil tripathi (1)
Facebook
19.04.2013.
u 11:46

Tripathi je nestao iz sveučilišta Brown 16. ožujka, a policija i obitelj pokrenuli su opsežnu potragu

Sunil Tripathi, 22-godišnjak indijsko-američkog podrijetla kojeg povezuju s bombaškim napadom u Bostonu i koji je trenutačno u bijegu od policije, nestao je iz sveučilišta Brown 16. ožujka.

Policija je pokrenula opsežnu potragu, a njegovi su prijatelji postavljali postere po gradu te pokrenuli stranicu na Facebooku "Pomozite nam u pronalasku Sunila Tripathija". Na YouTubeu je prije desetak dana objavljen video "Za Sunnyja" u kojemu njegovi bližnji kažu da ga vole i jedva čekaju da se vrati.

Kako piše Global Grind, Tripathi dolazi iz dobrostojeće obitelji, a otac mu je bogati dizajner softvera. Netom prije njegova nestanka na sveučilištu Brown pronađeni su eksplozivi koji su uništeni u kontroliranoj detonaciji.

>> Napadač Mike Mulugeta mrtav, Sunil Tripathi još uvijek u bijegu

>> Sve o bombaškom napadu u Bostonu čitajte na našem specijalu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije