požalio se liječnicima

Objavljena snimka Putina i njegovih suradnika na sastanku: Zaspali su?

Russian President Putin attends an ecology youth forum in Petropavlovsk-Kamchatsky
Foto: SPUTNIK/REUTERS
1/3
07.09.2022.
u 21:00

Pitanja o Putinovom zdravlju kruže već neko vrijeme, a neki sugeriraju da ima rak ili Parkinsonovu bolest. Također, postoje tvrdnje da je danima bio odsutan zbog odlazaka na operacije

Ruski predsjednik Vladimir Putin i neki od njegovih suradnika su, kako se čini, zadrijemali tijekom sastanka državnog vijeća o razvoju turizma u Rusiji. 

Video koji prikazuje 69-godišnjeg čelnika Rusije kako naizgled drijema objavljen je nakon tvrdnji da se Putin "požalio liječnicima na umor i otežano disanje" na svom putovanju na daleki istok Rusije gdje je prisustvovao velikim ratnim vježbama, navodi Daily Mail

Snimke sa sastanka državnog vijeća također pokazuju kako neki Putinovi dužnosnici pokušavaju držati oči otvorenima dok slušaju govore.

Nova snimka, kao i tvrdnje da se liječnicima požalio na umor i nedostatak zraka, izaziva nove sumnje u njegovo zdravlje.

- Čak i prije leta za Kamčatku, predsjednik Rusije Vladimir Putin imao je pogoršane probleme s bubrezima, pojavila mu se oteklina na licu i jasno su mu se pojavile "vrećice" ispod očiju - navodi Telegram kanal General SVR koji već dugo tvrdi da Putin pati od ozbiljnih zdravstvenih problema. Kanal ističe i kako je Putinov dvojnik bio spreman ako će ga trebati zamijeniti. 

Pitanja o Putinovom zdravlju kruže već neko vrijeme, a neki sugeriraju da ima rak ili Parkinsonovu bolest. Također, postoje tvrdnje da je danima bio odsutan zbog odlazaka na operacije. 

Glasine su dobile toliku popularnost da je Kremlj bio prisiljen javno demantirati. Putinov glasnogovornik Dmitrij Peskov inzistirao je da je ruski čelnik u "izvrsnom zdravlju" i da su sve suprotne tvrdnje "potpuna besmislica".

VIDEO Putin ozbiljno zaprijetio Zapadu: Uvedete li ograničenja cijena, prekidamo izvoz nafte i plina

Ključne riječi

Komentara 14

Avatar Payback
Payback
22:15 07.09.2022.

Cijena nafte pala ispod cijene prije ruske agresije...

ŽE
žešćedjubre
00:09 08.09.2022.

Je se srbadija uzjogunila da im neće mecena odapet.

MA
markecb
08:21 08.09.2022.

Baš malo počinje ići na živce ovo medijsko ispiranje mozga. Znam da ima i ono, nemoj ako ti se ne dopada ali opet ...baš je malo previše. :-/

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije