Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRADALI 24-GODIŠNJAK I 20-GODIŠNJAKINJA

Objavljeni detalji strave na A3: Automobilom se zabio u kamion, poginuli mladić i djevojka, dijete teško ozlijeđeno

Dvije osobe smrtno stradale u prometnoj nesreći na autocesi A3 između čvora Okućani i Novska
Foto: Edina Zuko/PIXSELL
1/8
01.06.2024.
u 09:16

Do nesreće je došlo, objašnjava policija, kada je 24-godišnjak, upravljajući automobilom novogradiških oznaka u smjeru Novske, udario u stražnju stranu kamiona bosanskohercegovačkih nacionalnih oznaka koji se kretao ispred njega u istome smjeru.

Sisačko-moslavačka policija objavila je detalje teške prometne nesreće u kojoj su u petak smrtno stradale dvije mlade osobe. "U petak, 31. svibnja, oko 15 sati, na sjevernoj kolničkoj traki autocesti A3 Bregana-Zagreb-Lipovac, između čvora Okučani i Novska, dogodila se prometna nesreća u kojoj su dvije osobe smrtno stradale, dok je jedna osoba teže ozlijeđena", piše policija.

Do nesreće je došlo, objašnjava policija, kada je 24-godišnjak, upravljajući automobilom novogradiških oznaka u smjeru Novske, udario u stražnju stranu kamiona bosanskohercegovačkih nacionalnih oznaka koji se kretao ispred njega u istome smjeru. Na mjestu događaja vozač i 20-godišnja putnica iz automobila (oboje hrvatski državljani) su smrtno stradali, a njihova tijela su prevezena u sisačku Opću bolnicu, gdje će se obaviti obdukcija, dok je dijete teže ozlijeđeno.

"Očevidom na mjestu događaja rukovodila je zamjenica županijske državne odvjetnice u Županijskom državnom odvjetništvu u Sisku u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave sisačko-moslavačke. Od 15:20 do 17:30 za sav promet bila je zatvorena sjeverna kolnička traka na dionici od čvora Okučani do čvora Novska, a promet se odvijao obilaznim pravcima. U svezi ove prometne nesreće policija će nadležnom državnom odvjetništvu u Sisku dostaviti izvješće", piše policija.

VEZANI ČLANCI:

Dvije osobe smrtno stradale u prometnoj nesreći na autocesi A3 između čvora Okućani i Novska
1/8

Komentara 3

OP
Ocvali pupoljak
13:35 02.06.2024.

Da je bio u zatvoru zbog prve nesreće, ova se ne bi dogodila. Zašto mu trajno nije oduzeta vozačka dozvola, lik nije normalan

LE
lektor
10:38 01.06.2024.

Što mu bi?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije