KONTROVERZNA TEMA

Obračun s nikabom: Muslimanka se žalila njemačkom ustavnom sudu, traži se ukidanje pokrivala

13.08.2024.
u 09:51

Muslimanki u Sjevernoj Rajni-Vestfaliji nije dopušteno da bude sutkinja porotnica zbog nošenja tradicionalne marame na glavi, što je izazvalo burne rasprave

Ključne riječi

Komentara 31

Avatar nisam..robot
nisam..robot
10:29 13.08.2024.

Ima još jedna već masovna pojava. U nekim njemačkim krajevima i kvartovima gradova dominiraju muslimanski đaci i školama. Već je nekoliko puta dokumentirano da oni maltretiraju pojedince kršćane odn. ateiste. Sve dok ta maltretirana djeca ne prijeđu na islam (tu "zakletvu" muslimanska djeca snimaju kao dokaz i postavljaju na net) Od toga momenta je djete konvertit priznata osoba među muslimanima i često i ono sudjeluje u maltretiranju drugih "nevjernika". Po meni je to strašno i ne znam što bi bilo da netko takvim nasiljem ikada natjera muslimansko djete u kršćanstvo. Ma gorila bi Europa... Ovako se samo odmahuje, "pojedini slučajevi" a nisu pojedini. Kada ima nekoliko snimaka na netu onda je u stvarnom životu koliko puta više toga. Strašno što nam dolazi u budućnosti posebno našoj djeci.

CR
crocro
11:52 13.08.2024.

Pitanje: Bi li naša europska sutkinja kršćanka mogla raditi kao sutkinja u nekoj arapskoj zemlji bez marame na glavi i drugih pokrivala tijela? Ovo nije pozvala Europa, ona je sama došla u Europu, no zato ju je Europa prihvatila i nagradila radnim mjestom. Ali ona tzraži da se Europa prilagodi njezinoj kulturi i njezinim običajima a ne da se ona prilagodi europskim gdje ježi biti i živjeti. Ako se ne želi prilagoditi životu, običajima, kulturi i drugim europskim obilježjima, ona nema što tražiti u Europi i odmah je valja poslati u njezinu domovinu. A čak se i naše političarke kada odlaze u arapske zemlje po sebi stavljaju neke crne marame, samo kako bi se dodvorile tamošnjim običajima i kulturi. A oni bi ovdje hodali po cesti zamotano od glade do pete. Ovo se mora trenutačno vraćati prvim zrakoplovom, jer predstavljaju opasnost za građane Europe. Ne mogu oni nalagati svoja pravila i običaje europljanima, već europljani moraju došljacima. Ako ne žele prihvatiti, trenutačno se vraćaju od kuda su i došli. I neće se više ponavljati žalbe i tužbe, koje li drskosti tužakati zemlju koja te hrani. Bože sačuvaj što će mo doživjeti.

KI
kingtom
10:42 13.08.2024.

Oćeš u EU, pređi na kršćanstvo i nauči jezik i onda apliciraj za EU vizu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije