Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTJERA Policija u kombiju pronašla nekoliko desetaka tisuća eura

Obrovac: Nastavili bježati nakon što im je policija pucala u gume na kombiju

pucnjava-txt.jpg
Foto: Dino Stanin
28.10.2008.
u 13:00

OBROVAC – Nešto prije 11 sati, danas je zadarska policija u redovitoj kontroli prometa zaustavila dvojicu muškaraca iz Zagreba u kombiju u blizini zračne luke Zadar kod Zemunika.

Bez zaustavljanja
No, kako neslužbeno doznajemo, dvojac je ubrzo nakon stajanja i predavanja vozačke i prometne dozvole počeo bježati u smjeru Obrovca, odnosno Zagreba.

Tada je za njim krenula policijska potjera, a policija je bjegunce čekala i kod Kruševa, nadomak Obrovcu. Iz zadarske Policijske uprave tvrde da se vozač nije htio zaustaviti ni u Kruševu te da je, štoviše, krenuo automobilom prema policajcima, koji su vrlo brzo nakon toga zapucali prema automobilu i pogodili gume kombija zagrebačkih registarskih oznaka u kojem su se nalazili bjegunci.

Pronađeni na proplanku
No bijeg, a potom i policijska potjera nisu ni tu stali jer je dvojac, 28-godišnjak i 24-godišnjak koji su navodno braća, unatoč propucavanju guma nastavio bježati vozeći na naplacima kotača u smjeru Obrovca.

Pobjegli su prema Zelengradu iznad Obrovca, a policija ih je sustigla oko osam kilometara od mjesta gdje su im propucali gume nešto prije podneva, i to na napuštenu proplanku. Potjera je tada konačno prestala, no policajci su se navodno nemilo iznenadili pogledavši u unutrašnjost automobila.

Iz zadarske PU tvrde, doduše neslužbeno, da su u kombiju pronašli na desetke tisuća eura, čije podrijetlo sada istražuju, a dvojac je danas završio na kriminalističkoj obradi. Policija je u vozilu pronašla i jet ski.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije