uhićeni

Oca dijabetičara koji ne osjeća noge bacili su u \"maricu\"

božidar žganec
Dominik Grgurić/Pixsell
08.05.2012.
u 12:50

Obitelj Žganec prosvjeduje zbog precrpne stanice odvodnog sustava iz koje se širi nesnosan miris

KARLOVAC – Oca, koji je ležao na cesti, okrenuli su na leđa, pritisnuli mu glavu o zemlju, stavili lisice i "bacili" u mariolu, a zbog dijabetesa nema osjećaja u donjem dijelu nogu te boluje od raka crijeva. Nakon pet minuta priveli su i moju majku – svjedoči Božidar Žganec iz Karlovca.

Policija je privela supružnike Antuna i Božicu Žganec koji su u utorak oko devet sati blokirali karlovačku prometnicu koja vodi do precrpne stanice u središtu grada. Prosvjedovali su jer se od rujna žale na nesnosan smrad koji dolazi iz nje. Stanica je u lipnju sagrađena u sklopu izgradnje pročistača karlovačkih otpadnih voda.

– Pokraj nje već godinama na gradskom zemljištu, uz koncesiju, vodimo konje na ispašu. Međutim, otkada je sagrađena stanica, kada zasmrdi, konji bježe na cestu, a zbog toga vozači zovu policiju. A kada zapuše vjetar, nije ni nama ugodno u kući – kaže Božidar.

Gradonačelnik Damir Jelić je pozvao sve inspekcije da provjere ispravnost rada stanice.

 

Komentara 10

VE
velikazmija
14:00 08.05.2012.

5533 mnogo zanimljivo---radi se o smradu čovijerče čovijek je rekao da konjima smrdi i neće tu da pasu ne traže konji koncesiju već potvrđuju zagađenost --eee da više promatramo životinje i njihovo ponašanje nešt bi i naučili od njih -

UT
utvara73
14:26 08.05.2012.

Dobro....sad znamo da je precrpna stanica u Karlovcu samo neznamo gdje se točno nalazi......s obzirom kako se u ovoj državi radi takve stvari nisu novost jer iza tog propalog projekta stoje velike financije koje većim djelom nisu opravdane nego je političkom voljom moralo tako biti zbog izbora i vodeće politike kao i sve drugo npr. ceste, nogostupi, škole i druge građevine napravljene brzinski i pobrani novci u nečije džepove a o kvaliteti nema niti govora

DU
Deleted user
13:38 08.05.2012.

– Pokraj nje već godinama na gradskom zemljištu, uz koncesiju, vodimo konje na ispašu. ____________ Ovaj dio definitivno ne razmem. Koja i čija koncesija (o kojoj vrsti koncesije je uopće riječ?!) ima veze s konjima na ispaši?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije