dan žena

Očekivale kaznu, a dobile - cvijeće, policajci u Županji odradovali sugrađanke

Foto: MUP RH
1/2
08.03.2022.
u 14:42

Prigodnim darovima i cvijećem obradovali su svoje kolegice i policijski službenici Postaje granične policije Tovarnik

Policijski službenici Policijske uprave vukovarsko-srijemske su i ove godine, kao i prethodnih, na prigodan način obilježili Međunarodni dan žena i ugodno iznenadili svoje sugrađanke i kolegice darujući im cvijeće na prometnicama i radnim mjestima. 

Policajci su u Županji, zajedno s predstavnikom Vijeća za prevenciju kriminaliteta Grada Županja, savjesnim vozačicama čestitali Dan žena i podijelili im ruže.

Županjčanke su bile više nego ugodno iznenađene kada su ih u prometu zaustavila nasmiješena lica policijskih službenika od kojih bi očekivale upozorenje ili kaznu, a danas su dobile cvijeće. Prigodnim darovima i cvijećem obradovali su svoje kolegice i policijski službenici Postaje granične policije Tovarnik.

VIDEO Milanović se obratio medijima nakon obilaska izložbe "Žene i tehnika"

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije