Od političara sa 'stvarnim ili navodnim vezama s inozemnim centrima moći' gori su političari bez ikakve veze

10.08.2024. u 14:51

U Kninu smo vidjeli pokaznu vježbu hrvatskih vojnika i policajaca, i bila je to impresivna pokazna vježba, s nedavno nabavljenom zapadnom opremom. Kad bi Zoran Milanović s vremena na vrijeme izveo neku svoju pokaznu vježbu, u kojoj pokazuje da nešto zna i može bolje od nekog drugog, bio bi bolji predsjednik Republike

Komentara 7

DU
Deleted user
14:55 10.08.2024.

Penzioneri neki dan daju podršku Milanoviću a on nema nikakve ovlasti ni moći da im pomogne. Sumrak penzionerstva. Za koj mjesec će plakat pred Plenkovičevim vratima

Avatar IvanR
IvanR
15:57 10.08.2024.

Milanovic je kao svaki politicar u Hrvatskoj - politicar bez ostalog rada. Ima jednu prednost - brani Hrvatske interese a ne sve ostale da ne nabrajam. Svi oni koji se vole savijati - nemojte jako.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije