pad cijena

Od sljedećeg tjedna jeftinije gorivo

'06.04.2010., Zagrebacka avenija, INA benzinska postaja - Od danas opet je poskupjelo gorivo na INA-inim benzinskim postajama.  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL'
'Goran Stanzl/PIXSELL'
15.09.2012.
u 20:36

Cijene goriva pasti će od ponedjeljka u ponoć no za njihov pad nije se pobrinula vlada koja kaže da neće reagirati dok cijene ne prijeđu psihološku granicu od 12 kuna

Cijene benzinskih goriva sljedeći tjedan će pasti za do 10 lipa po litri, dok bi cijena dizela trebala biti za 4 lipe niža, donosi RTL. Cijene goriva past će od ponedjeljka u ponoć no za njihov pad nije se pobrinula vlada koja kaže da neće reagirati dok cijene ne prijeđu psihološku granicu od 12 kuna.

- Mi smo davno neku granicu cijene goriva postavili i vjerojatno je to nešto što će i dalje ostati granica do koje Vlada neće intervenirati, tako da kažem prostor za intervenciju u tom segmentu je vrlo sužen- kazao je za RTL potpredsjednik Vlade RH Branko Grčić.

>> 'Za rast cijene nafte krivi su špekulanti koji mešetare'

Ključne riječi

Komentara 37

Avatar johnny_depps_friend
johnny_depps_friend
21:03 15.09.2012.

Kad benzin pojeftini za 6 kuna možemo razgovarati o nečemu. Realna cijena mu je 5, najviše 5,50 kuna tako da sve što platite iznad toga, uplatili ste direktno u fond za globalni genocid zdravog razuma.

Avatar bodavica
bodavica
21:07 15.09.2012.

kurve o poštenju a kod nas o pojeftinjenu.Kakva je razlika??????

ST
stefj
20:45 15.09.2012.

A sad još malo, pa će Slavko trljati ruke jer će moći dodati još 15 lipa trošarine... Ko da nije dosta što nam vlada uzme 60% kod kupovine goriva, sad baš treba nabiti još i tih 15 lipa...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije