EK razmatra

Odluka o Pelješkom mostu do 18. kolovoza!

vesna pusic,aleksandar vucic,portal (1)
Patrik Macek/PIXSELL
19.06.2013.
u 22:26

Do 18. kolovoza trebala bi biti gotova predstudija izvedivosti za najbolje rješenje povezivanja dubrovačkog područja s ostatkom zemlje

Koje je najbolje rješenje za povezivanje dubrovačkog područja s ostatkom zemlje trebalo bi se saznati 18. kolovoza. Naime, do toga datuma, piše HRT, trebala bi biti gotova predstudija izvedivosti koju financira Europska komisija, kazala je danas u Bruxellesu potpredsjednica Vlade i ministrica vanjskih i europskih poslova Vesna Pusić.

Predstudija je uzimala u obzir 11 mogućih rješenja za povezivanje hrvatskog teritorija, koji je prekinut na području Neuma, kazala je Pusić. Dodala je i kako su u prvom nacrtu dvije varijante mosta, viseći i na stupovima, ocijenjene kao najbolja rješenja.

Europska komisija trenutačno razmatra neke primjedbe na kriterije, koje treba uzeti u obzir kada se bude izrađivala konačna verzija.

>>S pelješkim mostom smo u 65. minuti, no utakmica se igra 90!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije