Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NEMA NEPRAVILNOSTI NI U JEDNOM PROIZVODU'

Oglasila se Coca-Cola: Potvrđeno je da je serija Römerquellea sigurna za konzumaciju

Voda Romerquelle s okusom borovnice
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
1/42
09.11.2023.
u 11:03

Nastavljamo pružati punu podršku nadležnim institucijama u poduzimanju koraka za zaštitu javnog zdravlja, poručuju iz Coca-Cole

Nekoliko građana iz više hrvatskih gradova prijavilo je tegobe nakon što su pili gazirana pića. Tema je to koja je zaokupirala javnost ovoga tjedna, a situacija je rezultirala povlačenjem dijela proizvoda Coca-Cole. Tvrtka je danas istaknula kako je piće Römerquelle Emotion Blueberry Pomegranate 330 ml sigurno za konzumaciju. Također, iz tvrtke ističu kako njihove interne analize i dalje ne pokazuju nepravilnosti u proizvodnji bilo kojeg proizvoda.

"Nakon analize Römerquelle Emotion Blueberry Pomegranate 330 ml, serije roka trajnosti 31. ožujka 2024., Državni inspektorat Republike Hrvatske potvrdio je da je serija sigurna za konzumaciju. Naše interne analize i dalje ne pokazuju nepravilnosti u proizvodnji bilo kojeg od naših proizvoda. U vezi s jednom bočicom Römerquelle Emotion Blueberry Pomegranate 330 ml povezanom sa slučajem, kriminalistička analiza je u tijeku. Bočice iz navedene serije povlače se s tržišta u interesu javnog zdravlja", tvrde iz Coca-Cole. 

Također, ističu kako nastavljaju pružati punu podršku nadležnim institucijama u poduzimanju koraka za zaštitu javnog zdravlja. "Svim pogođenim sugrađanima želimo brz i potpun oporavak", zaključuju. 

Jučer su iz Coca-Cole također kazali kako njihova interna analiza nije pokazala nepravilnosti u proizvodnji ili u proizvodima, no odlučili su povući dio asortimana do završetka službene istrage. 

"Privremeno povlačimo jednu seriju Coca-Cola Original Taste 500 ml u plastičnoj ambalaži (PET) s tržišta prema Usmenom rješenju Državnog inspektorata Republike Hrvatske, serija proizvoda Coca-Coca Original Taste, gaziranog bezalkoholnog pića, 500 ml PET proizvedenog 11. listopada 2023. s rokom trajanja do 11. travnja 2024. Iako naša interna analiza nije pokazala nepravilnosti u proizvodnji ili u proizvodima, također smo donijeli odluku o privremenom povlačenju dvije ograničene serije Römerquelle Emotion Blueberry Pomegranate 330 ml u staklenoj ambalaži do završetka službene istrage. Riječ je o serijama proizvedenima 27. svibnja 2023. (s rokom trajanja do veljače 2024.) i 22. lipnja 2023. (s rokom trajanja do ožujka 2024.)", priopćeno je u srijedu. 

VIDEO Pogledajte kako se povlači Coca Cola iz trgovina

Komentara 15

KI
kimy
11:22 09.11.2023.

Neko je jednom rekao da možete potrošiti dva miliona dolara da dokkažete sa validnim dokazima da je coca cola štetna po zdravlje ali da će onda coca cola bez problema potrošiti pet miliona dolara da dokaže kako je zdravija odd vitamina. Jedino je neosporno dobra za skidanje kamenca i masnih fleka od ulja sa poda

Avatar Zavratnica
Zavratnica
11:32 09.11.2023.

Globalističke kompanije su besramne, a mogu biti takve dok su na vlasti slugani postliberalnog globalizma i poslušnici stranih financijskih mešetara. Nema nikakvih nepravilnosti, pa ni kada je ljudima spaljen probavni trakt.

ST
struky3_
12:29 09.11.2023.

Meni je Römer voda išla na živce i prije afere. Naručiš mineralnu, do jučer su služili Jamnicu, sad Römer.. Kako to neki kafići izbacuju iz ponude našu nacionalnu vodu i uvode ovo inozemno sranje i ne daju izbora?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije