Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NEMA NEPRAVILNOSTI NI U JEDNOM PROIZVODU'
Povratak na članak

Oglasila se Coca-Cola: Potvrđeno je da je serija Römerquellea sigurna za konzumaciju

Nastavljamo pružati punu podršku nadležnim institucijama u poduzimanju koraka za zaštitu javnog zdravlja, poručuju iz Coca-Cole

Komentari 15

Avatar Zavratnica
Zavratnica
11:32 09.11.2023.

Globalističke kompanije su besramne, a mogu biti takve dok su na vlasti slugani postliberalnog globalizma i poslušnici stranih financijskih mešetara. Nema nikakvih nepravilnosti, pa ni kada je ljudima spaljen probavni trakt.

VL
KI
kimy
11:22 09.11.2023.

Neko je jednom rekao da možete potrošiti dva miliona dolara da dokkažete sa validnim dokazima da je coca cola štetna po zdravlje ali da će onda coca cola bez problema potrošiti pet miliona dolara da dokaže kako je zdravija odd vitamina. Jedino je neosporno dobra za skidanje kamenca i masnih fleka od ulja sa poda

VL
WA
wannabenovinari
11:39 09.11.2023.

Cola kaže da je potvrđeno. Super. Idem odmah kupiti dva kartona Römerquellea.

VL
ST
struky3_
12:29 09.11.2023.

Meni je Römer voda išla na živce i prije afere. Naručiš mineralnu, do jučer su služili Jamnicu, sad Römer.. Kako to neki kafići izbacuju iz ponude našu nacionalnu vodu i uvode ovo inozemno sranje i ne daju izbora?

VL
Avatar Osprey
Osprey
12:00 09.11.2023.

Sabotage

VL
Avatar Bjesomar
Bjesomar
11:54 09.11.2023.

Neka hvala ali ja ostajem na staroj dobroj Jamnici a ni Studenac ne odbijam. Inače, znalo me razbjesniti, dođem u restoran, naručim mineralnu a konobar mi donosi taj Romer..nešto kao da mi nemamo svoje vode dovoljno. Negdje su namjerno maknuli našu vodu i nude taj bućkuriš samo da ga proguraju. Ne naručujem namjerno te uvozne vode jer naša mi je još uvijek najbolja.

VL
Avatar Marko
Marko
11:59 09.11.2023.

Sigurno su sigurniji Coca colini proozvodi gdje ima bar neke kontrole nego smeće koje proizvode OPG-ovi pod firmom domaće,bez ikakvog nadzora i kupljeno u Poljskoj

VL
CH
chemica
11:50 09.11.2023.

Onaj bosanski Kiseljak je prava bomba. Rješava svaki problem sa želucem. Ako si pak želim napraviti vrhunski ukusan gazirani napitak, ubacim u Radensku ili Jamnicu malo sirupa od naranče i dobijem Naru, Fantu, PIpi...Ma bolje i zdravije od svega pobrojanog. Uz ocijeđeni limun, ma živiš sto godina. Nekakav romerquele...okusa za koji ti treba ozbiljno poznavanje engleskog jezika....Bit će da nije toliko stvar u okusu i zdravstvenoj koristi, nego više u šminkerskoj marki. Romerkveleeeeeeee....Ajme kako moćno i šminkerski zvuči, imaš osjećaj da ti svi zavide kad vide bočicu na stolu.

VL
PO
poluvodič
11:28 09.11.2023.

Internet, mediji, aplikacije za komunikaciju.. Danas se sve može pretvoriti u senzaciju preko noći. Svi govore o bocama, a nitko ne spominje kako se trebalo zadržati pacijente i analizirati im sadržaj želuca i opće zdravstveno stanje prije trovanja, i ustanoviti jel imaju kakve alergije.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.