EKSKLUZIVNO

Ohrabrujuća najava Ministarstva financija: Upozorili smo HNB, razmatramo zakonska rješenja za naknade banaka

04.10.2024.
u 20:52

Ministarstvo financija moglo bi stati na kraj više od desetljeća dugoj praksi da građani, kako bi došli do svoje plaće, bankama moraju plaćati naknadu za vođenje računa preko kojeg je u Hrvatskoj jedino moguća isplata dohotka!

Komentara 12

DS
dado_sk
21:10 04.10.2024.

Dati nalog hpb da ukinu naknade za isplate plaća. Ja bi se odmah tamo prebacio. Kad bi počele gubiti klijente,ostale banke bi isto učinile.

NK
Najam krova
21:34 04.10.2024.

Vujčić kao regulator ništa ne radi a banke deru i na rekordnom extra profitu. Ako Primorac opali banke to će biti pravi posao.

TA
TajSam
20:57 04.10.2024.

Opaliti ih porezom na naknadu, porezom na dobit, a znano je da dvije velike talijanske grupacije nisu desetke godina uplatile niti kune ili eura poreza na dobit ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije