Oluja je osmišljena isključivo kao 'made in Hrvatska'

06.08.2024. u 08:11

Izvedena je u teškim okolnostima embarga na naoružavanje. Američki diplomat nije, kao što Vučić tvrdi, u Oluji bio na tenku s HV-om, već na traktoru sa srpskim izbjeglicama.

Ključne riječi

Komentara 2

PA
pasodoble12
15:46 06.08.2024.

Iako se u našim, a i stranim medijima, a i od strane nekih naših "analitičara" pojavljuju priče da su nam neki naši "saveznici" pomogli na razne načine u ovoj genijalnoj operaciji, je potpuno netočna tvrdnja. Ako je netko i pomislio da bi se nešto slično moglo dogoditi, nisu znali ni kako ni kada ni na koji način. Najjednostavniji dokaz je da su stranci znali za početak Oluje, UNPROFOR bi se sigurno postavio izme&u naših snaga i Srba. Operacija Oluja je 100% domaći prizvod, proizvod genijalnih planera i herojskih izvršitelja. I točka!

UL
ulica
16:04 06.08.2024.

ajd bolan ništa ti to ne razumiješ, to je druga država.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije