nevrijeme

Olujno jugo razbacalo motocikle u središtu Šibenika

nevrijeme, jugo
Hrvoje Jelavić/PIXSELL
16.03.2011.
u 13:20

Nisu vozili brodovi prema otocima Kapriju i Žirju, a otočani nisu mogli doznati hoće li u nastavku dana brodovi ploviti ili pak neće

Više motocikala razbacano je poput papira s parkirališta na Poljani u središtu Šibenika, tik uz zgradu Hrvatskog narodnog kazališta: oborilo ih je olujno jugo koje i dalje puše na području Šibensko-kninske županije. Po gradu i okolici leti granje i otpaci nošeni vjetrom, a na nekim su gradilištima udari juga porušili građevinske skele, no nitko nije ozlijeđen.

Nevrijeme je zaustavilo i Jadrolinijine brodske linije prema otocima Kapriju i Žirju u 12.30 sati, a u toj javnoj tvrtki kažu kako ne znaju kako će se brodski promet sa šibenskim otocima odvijati do kraja dana. Ne plovi ni tzv. brza linija prema Kapriju i Žirju, a nije izvjesno da će Jadrolinijino plovilo danas ploviti prema Prviću i Zlarinu. Inače, nešto jači vjetar ponovno je otkrio kako mnoge mjerodavne službe i javni servisi ne obavljaju ponajbolje svoj posao kad je riječ o pravodobnom informiranju građana pa su neki otočani, koji su nastojali doznati hoće li danas biti brodskih veza, teško mogli doći do takvih podataka.

O eventualnim izmjenama plovidbenog reda i neisplovljavanju brodova ne može se naći ni riječi na službenim internetskim stranicama domaćeg brodoprijevoznika Jadrolinije, a tako ni portalu nadležnog ministarstva. Šture i nepotpune obavijesti o izmjenama u trajektnom prometu mogu se pronaći tek u Hrvatskom autoklubu.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Petrica Kerempuh
Petrica Kerempuh
16:35 16.03.2011.

Nemoš ti pit i vozit ! Stavi ga provom u vitar pa ga onda ne ruši !

JB
Juda ben Tudum
22:08 16.03.2011.

eeee za holokausta nije ni bilo motocikala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije