OBILNE OBORINE

VIDEO Olujno nevrijeme pogodilo Istru, u Poreču kiša prouzročila bujice

nevrijeme
Foto: Screenshot Facebook
16.09.2016.
u 14:20

Stižu i informacije o šteti i prodiranju vode u poslovne prostore diljem grada

Oko 13 sati snažan grmljavinski sustav uz obilne oborine i prolazno jak vjetar zahvatio je dio zapadne obale Istre, javlja Istramet.

Najpogođenije je područje Poreča, a prema neslužbenim informacijama, palo je gotovo 80 mm kiše u kratkom roku. 

Tuča nije zabilježena, ali je kiša prouzročila prave bujice u gradu, a stižu i informacije o šteti i prodiranju vode u poslovne prostore diljem grada.

>> Stiže hladna fronta s grmljavinskim pljuskovima! Očekuje se i pad temperature

>> Sloveniju zahvatilo olujno nevrijeme, izdano upozorenje i za Zagreb i okolicu

Ključne riječi

Komentara 36

MA
matrica580
18:36 16.09.2016.

Sramotna organizacija usluge u gradu Porecu.Kad trebe naplatit slivne vode prvi su na redu.A kad treba doci pocistiti i pomoci ljudima kojima su poplavljeni objekti nema im ni traga a da ne pricam o intervenciji vatrogasaca koji nisu dostojni niti da se jave na telefon.Sram vas moze biti! Naplacujete ljudima slivne vode a grad vam pliva.Jeste elementarna nepogoda ali nemoze biti da u centru grada lezi voda.Pod hitno se pod tom pitanju treba nesto poduzimat.

MA
matrica580
20:48 16.09.2016.

Sram tebe bilo.Ti znas ko koliko placa ili ne.Frfljas tu neke gluposti.Umjesto da das komentar vrijedan spomena.Stidi se,siguran si jedan od njih.

DE
dejanvelenik
21:24 16.09.2016.

Apsolutno se slazem sa matricom.Kako te nije sram komentirati tako nesto i civilnu zastitu spominjati.Izgleda meni da ce tebi trebat civilna zastita kad porecani saznaju ko se skriva iza toga sramotnoga komentara.Sram te bilo radekbrod.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije