uživanje na odmoru

Oni se znaju zabavljati. Pogledajte ludo partijanje na Hvaru

hvar zabava (1)
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/26
30.08.2012.
u 09:32

Iako je ljeto na zalasku, partijanje na Hvaru još ne prestaje. Mnogobrojni turisti ludo su se zabavili u hvarskom klubu Carpe Diem. Brojne zvijezde ovog su ljeta upravo na Hvaru 'hvatale' boju, ali i uživale u provodima koje mjesto pruža

Ključne riječi

Komentara 12

DU
Deleted user
12:14 30.08.2012.

I to su kao nekakve zvijezde? Ja, iskreno, ne prepoznajem nikoga... valjda zato jer ne gledam In Magazin niti Farmu... emisije koje upravo produciraju takve "zvijezde".. ili je problem zapravo u meni???

LO
Louie
12:18 30.08.2012.

Alkohol i droga je savladala danasnju mladez. Jako slaba buducnost je pred njima. Zalosno.

IP
info_punkt
11:00 30.08.2012.

"...Oni se znaju zabavljati..." ___ zanimljivo... meni baš djeluju kao nemaštovita rulja mediokriteta koji se znaju samo napit, nadrogirat i stereotipno se kolektivno drmusat, misleći da se zabavljaju...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije