Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SILOVALA GA

Majka (37) mjesecima silovala dječaka (15): Zbog nje pobjegao od kuće, pronašli ga ispod njenog kreveta

Chesapeake Police
31.08.2023.
u 10:04

Naknadno se otkrilo i kako su obitelji Watts i maloljetnika inače bile vrlo povezane, pogotovo jer 37-godišnja majka ima sina koji je vršnjak dječaka, inače blizanca čija je obitelj živjela preko puta ulice

Majka iz Virginije (37) mogla bi dobiti i do 30 godina zatvora nakon što je policija ispod njenog madraca pronašla 15-godišnjaka koji je bio nestao tri tjedna prije. Iako ju se isprva mislilo kako je samo pomagala dječaku u bijegu, naknadno se otkrilo kako je ona navodno imala aferu s njim. 

Policija je tri tjedna nakon nestanka dječaka pokucala na vrata Ashleigh Watts u Chesapeakeu kako bi provjerila gdje se dječak sve kretao. Prvo ih je s vratiju zamolila da pričekaju dok je ona stavljala grudnjak, a onda ih je i pustila u kuću, prenosi NY Post.

- Policajci su prilikom pomicanja madraca u spavaćoj sobi na katu pronašli maloljetnika koji se skrivao u malenom prostoru samo u svojim boksericama. Kada su ga pitali je li on tj dječak koji je bio nestao, on je odgovorio potvrdno - izvijestila je policija. 

Naknadno se otkrilo i kako su obitelji Watts i maloljetnika inače bile vrlo povezane, pogotovo jer 37-godišnja majka ima sina koji je vršnjak dječaka, inače blizanca čija je obitelj živjela preko puta ulice. Watts je navodno počela vrebati dječaka i njegovog brata blizanca godinu dana prije nego što je i uhvaćena, a policiji je ove veljače stigla i anonimna dojava o navodnim seksualnim odnosima Watts sa dječacima. 

 POVEZANI ČLANCI:

Osim toga, suprug Watts je ispričao i kako je jedne večeri u veljači došao doma oko 2 sata ujutro, a na kauču pronašao svoju suprugu bez majce i grudnjaka pokraj dječaka koji se pravio da spava. Jedan od susjeda ispričao je i kako je ta cijela afera trajala mjesecima, a dječak je pobjegao nakon što se sve saznalo.

- Dječak mi je ispričao da su on i Watts zaljubljeni i da će se ona rastati od svog supruga kad on napuni 17 godina i udati se za njega - kazao je susjed, dok je njegov brat blizanac naknadno ispričao i kako je Watts ponekad i njega pozivala u svoju kuću, davala mu marihuanu i dodirivala ga neprimjereno, iako je on to odbijao. 

>> VIDEO Snažan uragan Idalia pogodio Floridu: Poplavljene ulice u Tampa Bayu

Ključne riječi

Komentara 4

DJ
DjuroPucar
13:49 31.08.2023.

Ja ne razumijem, kako moze zenska silovati muskarca, ako nu je batina tvrda, znaci on hoce, a ako nece ona ne radfi. To sto ga je uzbudila a da nije punoljetan, pa mi smo se u mladosti uzbudjivali a da ta zenska to nije ni znalam a ako ga je dirala rukama mogaoi je pobjeci, i ostati po strani kao njegov brat blizanac. Po staroj teoriji kaznenog prava ovo nije silovanje, vec ona moze odgovarati za snosaj sa maloljetnom osobom bez obzirta sto nije silovanje, ali u tom slucaju treba dokazati da je ona znala da osoba nijhe punoljetna, ako to nije ocigledno, jer neki izgledaju starije svoga uzrasta. U novije vcrijeme se jhe izmenio sam opis silovanja, pa se moze silovati i muskarac, pa se silovcacnjem mogu smatrati ivakvi slucajevi.

TI
Tinček
12:57 31.08.2023.

Iskoristila dečka u pubertetu? Bezveze. Mali se okolo hvali a ona u zatvor.

Avatar MILENIUM Sokol
MILENIUM Sokol
10:25 31.08.2023.

Kako napisat. Hmm,ajd ovak,eto dragi zenski rod,ne cine samo muskarci takva zlodijela.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije