mole krunicu

Organiziran molitveni maraton za uspjeh referenduma o braku

željka markić u ime obitelji
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
28.11.2013.
u 15:45

Mole se u Zagrebu, Osijeku, Rijeci, Splitu, Dubrovniku, Puli i Zadru, a ovu incijativu koju je podržao i Ured HBK za mlade pokrenula je Molitvena mreža mladih za obitelj.

Katolici u nekoliko gradova u Hrvatskoj  te u BiH od petka 22. studenog okupljaju se na molitvu krunice kako bi sudjelovali u devetodnevnom molitvenom maratonu za uspjeh referenduma o braku, javlja IKA

Mole se u Zagrebu, Osijeku, Rijeci, Splitu, Dubrovniku, Puli i Zadru, a ovu incijativu koju je podržao i Ured HBK za mlade pokrenula je Molitvena mreža mladih za obitelj.

Mladi pozivaju sve vjernike da sudjeluju u molitvi, a svima koji su u mogućnosti da im se 30. studenoga, subotu uoči referenduma u 20 sati priključe u molitvi u Zagrebu na Kamenitim vratima i potom u euharistijskom klanjanju u crkvi Svetoga Marka na Gornjem gradu, prenosi IKA.

>> Biskup Košić: Izađite i dajte svoj glas 'za'

 

Ključne riječi

Komentara 21

AL
Alkana
16:54 28.11.2013.

Odlično! Sjećate se mladih sa trga bana Jelačića prigodom dolaska pape? Ta mladež daje Hrvatskoj nadu.

IV
Ivan50
17:42 28.11.2013.

ZA.

Avatar RexCroatorum925
RexCroatorum925
18:50 28.11.2013.

Miran je hrvatski puk - molitvom pobjeđujemo dušmanina . već viđeno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije