Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šest je godina na čelu Vlade

Andrej Plenković osigurao je političku stabilnost, ali HDZ nije uspio promijeniti

25.10.2022.
u 07:47

Druga polovina Plenkovićeve vladavine obilježena je djelovanjem u reaktivnoj domeni, zbog niza krupnih izazova s kojima se zemlja suočila, a na koje je Vlada morala osigurati brze i snažne odgovore. U posljednje tri godine naših života, i premijerskog mandata Andreja Plenkovića, zaredale su krupne krize kao što su pandemija, potres te energetska kriza i inflacija izazvane ratom u Ukrajini.

Ključne riječi

Komentara 50

DU
Deleted user
10:40 25.10.2022.

prof. dr. sc. Dragan Bagić "Rujan 2017. - : izvanredni profesor na Odsjeku za sociologiju, Katedra za migracijske i etničke studije; Filozofskog fakulteta u Zagrebu" leglo korumpranosti od prije stvaranja samostalne i leglo ideologije duginih

DU
Deleted user
11:03 25.10.2022.

Nikad više SDP neće vidjeti vlasti - to je ipak najveći uspjeh Plenkovića - koga smeta neka pati skupa s onim slučajnim Muljanovićem i jalovom i nesposobnom oporbom

HU
Hubrvi
10:24 25.10.2022.

Komentare se moze svesti na jedno, a to je: Primitvno i puno mrznje prema Premijeru i HDZ-u, prostakluk, bezobrazluk, lazi i podmuklo podmetanje. A prije svega glupo komentiranje impatinentnih budala. Nista novo za glodavce navijace Iblerovog trga, Pantovcaka, MOSTa i DP-a.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?