osijek

Osječko-baranjska županija o uhićenju Mikulića: Ne raspolažemo službenim informacijama

Agencija za upravljanje zaštićenim prirodnim vrijednostima gdje su u tijeku uhićenja
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
1/3
27.04.2022.
u 15:21

Navodno ga se sumnjiči za namještanje natječaja za zapošljavanje u toj javnoj ustanovi. Kriminalističko istraživanje obuhvatilo je još nekoliko osoba.

Osječko-baranjska županija ne raspolaže službenim informacijama o uhićenju Davora Mikulića, osim onih objavljenih na mrežnim stranicama USKOK-a i Policijske uprave osječko-baranjske, kažu iz Osječko-baranjske županije.

- Javna ustanova Agencija za upravljanje zaštićenim prirodnim vrijednostima Osječko-baranjske županije samostalna je u svom djelovanju te je jedna od 105 ustanova, tvrtki, škola i domova kojima je Županija osnivač. S obzirom na to da je prema USKOK-ovom izvješću u tijeku istraga, nismo u mogućnosti istu komentirati - odgovorili su iz Osječko-baranjske županije.

Podsjećamo, kako neslužbeno doznajemo uhićen je Davor Mikulić, ravnatelj Agencije za upravljanje zaštićenim prirodnim vrijednostima na području Osječko-baranjske županije. Navodno ga se sumnjiči za namještanje natječaja za zapošljavanje u toj javnoj ustanovi. Kriminalističko istraživanje obuhvatilo je još nekoliko osoba.

Uz Mikulića, uhićeno je još troje zaposlenika Agencije, i to viša stručna savjetnica za turizam i projekte Renata Forjan, stručni referent za rad na projektima Zdravko Peko te viši savjetnik za pravne poslove Tomislav Kordi.

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
15:36 27.04.2022.

stalno kradu

JO
jovicamod
15:32 27.04.2022.

Neka institucije rade svoj posao... Ta fraza samo pokazuje kako dobro rade svoj posao budući da se nitko ni ne boji tih tzv. "institucija" i njihovog delanja.

Avatar bucika
bucika
16:33 27.04.2022.

Dobro ko jos zdravog razuma glasa za ove hdzeovce?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije