Ostat će dvojac koji je trebao pasti kao žrtva projekta oko Ukrajine – Putin i Trump

02.08.2024. u 08:30

Osjećajući kako i njemu vrijeme curi, sada Zelenski sve češće poziva na pregovore u kojima bi sudjelovala i ruska strana. Njemu je, izgleda, jasno kako će Rusi, ako Trump dobije izbore, moći sami diktirati uvjete mira jer Trump želi okončati taj rat po svaku cijenu

Komentara 1

QW
qwertz
14:05 02.08.2024.

A što bi trebao radit Zelenski, na to jel će biti Trump ili Kamala ne može utjecati? Može nažalost samo gledati i nadati se da će dobro ispasti. Zbog čega od "plana" tog mafijaša Trumpa ti i Orban i takvi pametni pravite neku strašnu inteligenciju? *Svi* mi znamo vrlo lako kako se može zaustaviti rat u Ukrajini, nije za to potrebna neka inteligencija - samo Ukrajini ne dati više više streljivo i u biti ih razoružati pred naoružanim protivnikom i normalno da se mora predati. Poanta je da li je to moralno i da li tako trebamo agresorima popuštati kako bi "ostali bili mirni". Očito se i dan danas grizeš što 90tih nije nama netko uzeo svo oružje pa bi sad imali veliku Srbiju. A isto ne bi bilo rata, nikad ga nema kad se jedna strana preda ili se MORA predati jer se nema s čime braniti. Trump, Orban i njemu slični su obične kukavice. Da su postojali 40tih godina svi bi mi njemački pričali. Da sam u Americi glasao bi za bilokoga samo ne za ovog lažova koji je od starog školovan da "ne priznaje poraz čak i kad je poražen, bitno je samo da mase povjeruju..". Jadno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije