UŽASAN SLUČAJ S ISTOKA HRVATSKE

Otac monstrum (29) tjerao sina (5) da ga dira po spolovilu, na leđima mu crtao svastiku. Sada je na slobodi

Ilustracija
Borna Jaksic/PIXSELL
16.10.2024.
u 23:09

Član obitelji majke zgrožen je što je monstrum trenutno na slobodi. - Psihički smo svi vrlo loše otkad smo doznali za opscene snimke i fotografije - počeli su svoju ispovijest.

Muškarac (29) monstrum iz jednoga grada na istoku Hrvatske seksualno je i fizički zlostavljao sina (5) tijekom 2022. i 2023. godine, ali optužnica protiv njega podignuta je tek prošli mjesec. Nadležno općinsko državno odvjetništvo tereti ga da je tjerao sina da ga spolno zadovolji, a osim toga na leđa mu je crtao nacističke simbole te ga fotografirao s marihuanom.

U optužnici se navodi da je u listopadu 2022. godine, u ranu zoru, naveo sina da mu rukom dodiruje spolni organ i štapićem nanese kremu na spolovilo, što je dijete i učinilo. Navodi se i kako su zajedno ležali u krevetu, a otac ga je naveo da ga s obje ruke uhvati za spolni organ. Često je bio i nasilan prema sinu. Vikao je i tukao ga, a nacrtao mu je na leđima nacističko i ustaško znakovlje. Kako doznaje 24sata, za ove gnjusne zločine doznalo se nakon što ga je djetetova majka prijavila za nasilje.

Član obitelji majke zgrožen je što je monstrum trenutno na slobodi. - Psihički smo svi vrlo loše otkad smo doznali za opscene snimke i fotografije - počeli su svoju ispovijest za 24sata. - Kad ga je upoznala, bio je donekle normalan, iako nije radio. Dobili su dijete, ali je često bio odsutan. Izgledao je kao da je pod utjecajem droge. Postao je nasilan prema njoj i često bi je tukao. Nekoliko puta prijavljivan je policiji, ali nikad ništa nije otišlo do kraja. Pokušala je otići od njega s djetetom, izbaciti ga iz stana, koji je ona unajmila, ali on bi se uvijek pojavio na vratima i istukao je. Više puta i pred malim, zbog čega ga se dijete jako bojalo - rekao je član majčine obitelji.

Nasilni suprug i bestijalni otac uhićen je 16. siječnja. Počela je istraga. U pritvoru je proveo malo više od mjesec dana, a nakon ispitivanja u odvjetništvu pustili su ga početkom ožujka. Prema optužnici od 16. rujna, nadležno općinsko državno odvjetništvo tereti ga za kaznena djela spolne zlouporabe djeteta mlađeg od 15 godina, za što zakon predviđa zatvorsku kaznu i do osam godina. Terete ga i za kazneno djelo protiv braka, obitelji i djece te grubu zlorabu djetetovih prava.

VEZANI ČLANCI:

Također, u optužnici se navodi kako je od siječnja do početka kolovoza 2023. godine 29-godišnjak u nazočnosti djeteta verbalno vrijeđao i udarao suprugu. Na dijete je učestalo vikao i udarao ga rukama po glavi i stražnjici. Pregledom njegova mobitela tijekom istrage otkrili su i kako je sina natjerao da drži napravu za usitnjavanje droge i posudu s drogom nalik na marihuanu te ga tako fotografirao svojim mobitelom.

Monstruozni otac u svojoj obrani je tvrdio da sinu nije nacrtao kukasti križ na leđima. Branio se govoreći da je sin to imao na leđima kad je došao kući, a da je mobitelom sve snimila njegova supruga. Monstrum se nevjerojatno opravdavao da ga je dijete samo htjelo dodirivati. 

FOTO Ovi ljudi branit će Ukrajinu od najžešćih ruskih napada. Pogledajte kako izgleda njihova priprema za rat

Ilustracija
1/15

Komentara 3

TH
than
23:44 16.10.2024.

Sva sreca pa nasa policija ne zna odvuci nasilnika niti kada im ga prijavis... Jednom zena prijavila susjeda policiji, a ovaj samo pitao, jel ima oruzje. Pa se onda pokupio i ostavio obitelj s nasilnikom da provedu noc s njimee i onda krece veselje koje samo oni koji ostanu s njime osjecaju. Tako i ovo jadno dijete. Na zapadu bi to islo po kratkom postupku, a kod nas... Pa... Sve naopako.

JR
Jr48
23:28 16.10.2024.

Bolesnik poremećeni ne postoji dovoljno žestoka kazna za ovakve ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije