Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUČAJ IZ NJEMAČKE

Otac s djecom bio u zračnoj luci, no zaposleniku je nešto bilo sumnjivo: Intervenirala je policija

Ilustracija
Foto: Pixabay/Ilustracija
1/3
05.07.2024.
u 17:18

Ispostavilo se da je otac natjerao majku da potpiše punomoć za posjet liječniku, a potom dokument iskoristio kao lažnu izjavu o pristanku za planirani odlazak s djecom

Muškarac (36) pokušao je otputovati iz zračne luke Köln/Bonn u Iran s troje djece bez pristanka njihove majke. Muškarac iz Iraka i njegova djeca jednostavno su u utorak prošli osiguranje zračne luke, no situacija se promijenila kada su djeca nekoliko puta dozvala majku na arapskom.

Zaposlenik je čuo povike djece te obavijestio saveznu policiju koja je pokrenula istragu. Otkriveno je kako je otac, koji živi u Nizozemskoj, htio djecu odvesti u inozemstvo bez pristanka majke. Utvrđeno je i kako je 13-godišnji sin mjesec dana živio s ocem, dok su dvije kćeri, starosti osam i deset godina, živjele s 32-godišnjom majkom, također u Nizozemskoj, navodi Fenix magazin.

Ispostavilo se da je otac natjerao majku da potpiše punomoć za posjet liječniku, a potom dokument iskoristio kao lažnu izjavu o pristanku za planirani odlazak s djecom. Djeca su se istoga dana ponovno susrela s majkom. Njihov otac sada mora odgovarati za otmicu maloljetnika i krivotvorenje dokaza.

 

GALERIJA Britanci nahvalili bajkovito selo u skradinskom zaleđu: 'Najslađe mjesto ikada'
Ilustracija
1/12

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije