PRVO OBRAĆANJE

Otete djevojke iz Clevelanda: Hvala vam na pomoći i molitvama

Sammir
Foto: HRT Screenshot
1/2
09.07.2013.
u 13:01

Amanda Berry, Gina DeJesus i Michelle Knight oslobođene su u svibnju ove godine nakon desetak godina zatočeništva

Amanda Berry, Gina DeJesus i Michelle Knight, djevojke koje je Ariel Castro oteo i desetak godina držao zatočene u svojoj kući u Clevelandu, objavile su videosnimku zahvale svima koji su im dali potporu nakon što su oslobođene u svibnju ove godine. Riječ je o njihovom prvom javnom obraćanju nakon oslobađanja.

– Želim da svi znaju koliko sam sretna što sam kod kuće, sa svojom obitelji i prijateljima. Želim zahvatili svima koji su pomogli mojoj obitelji. Postajem snažnija svakim danom - rekla je Amanda Berry, zamolivši javnost za privatnost i mir.

Gina DeJesus zahvalila je svima koji su joj donirali novac, a njezina majka Nancy Ruiz poručila je svima da računaju na svoje susjede – naime, upravo su susjedi odigrali važnu ulogu u spašavanju djevojki iz zatočeništva.

– Nemojte se bojati tražiti pomoć jer pomoć je dostupna – rekla je Nancy Ruiz. 

– Hvala vam na svim molitvama. Radujem se svom novom životu – poručila je Michelle Knight.

>> Ariel Castro prvi put na sudu: Ne osjećam se krivim!

>> Otmičareva braća dala prvi intervju: Nismo znali što Ariel radi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije