Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stravičan slučaj

Otkriveni detalji trostrukog ubojstva u Srbiji: Ubio oca, baku i djeda jer se nije više mogao za njih brinuti

Beograd: Policija blokirala prometnice kod škole gdje je dječak ubio učenike i profesoricu
Foto: Milos Tesic/ATA Imagesj/PIXSELL
1/3
06.06.2024.
u 21:22

Mladić je odmah nakon ubojstva priznao policiji krivnju te rekao da je ubojstvo počinio iz samilosti.

Dvadesedvogodišnjak koji je danas poslijepodne počinio trostruko ubojstvo u obiteljskoj kući, ubivši lovačkom puškom svoje članove obitelj, uhićen je. Tragično ubojstvo zbilo se u Knjaževacu, malom gradu u Srbiji, a vijest je šokirala građane jer osumnjičeni mladić ranije nije bio osuđivani ni registriran za kazneno djelo. Naime, mladić je djedovom puškom ubio svog oca(60) , baku(83) i djeda(81). 

Nakon očevida na mjestu zločina policajci su za Kurir javili kako je tijelo oca pronađeno u hodniku, a u dnevnoj sobi tijela bake i djeda dok je televizija još bila upaljena.

Mladić je odmah nakon ubojstva priznao policiji krivnju te rekao da je ubojstvo počinio iz samilosti jer se više nije mogao brinut o svojoj obitelji, navodeći da je djed bio senilan, a otac i baka bolesni. "Uhićen je i priznao djelo. Policiji je rekao da nije više mogao brinuti o njima", rekao je ministar unutarnjih poslova Ivica Dačić, prenosi Telegraf

Ovaj stravičan događaj šokirao je lokalnu zajednicu i izazvao brojne reakcije. Policija nastavlja istragu kako bi se utvrdili svi detalji i motivi ovog tragičnog zločina.

VEZANI ČLANCI: 

>>> FOTO Kao iz bajke, ali prava, i to u Hrvatskoj: Dalmatiner kuća iz malog mjesta oduševljava izgledom

Beograd: Policija blokirala prometnice kod škole gdje je dječak ubio učenike i profesoricu
1/12

 

 

Ključne riječi

Komentara 7

ŠS
Štap sa glavom
21:40 06.06.2024.

Preveliki teret na plećima tako mladog čovjeka!

LO
Lolita3
23:17 06.06.2024.

U Kanadi država nekažnjeno eutanazira mlade ljude, a ovo je, nažalost prava tragedija; jadan je taj mladić; prestrašno.

ST
StariSokol
09:44 07.06.2024.

Neznam zašto se u Srbiji zgražaju nad tim. Još u 19 stolječu u Srbiji je bio običaj da kada otac navrši 60 godina sin ide sa njim u planinu i ubije ga glogovim kolcem ili sjekirom. Taj običaj se zvao LAPOT ili "zreo za sikirće".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije