Tko stoji iza Revolucionarne komunističke internacionale

Otkud u 21. stoljeću komunističke stranke? Jedna djeluje i u Hrvatskoj: 'Moramo obraniti Jugoslaviju'

29.08.2024.
u 18:00

Marksističke ideje upregnute u masovni pokret itekako su već jednom u povijesti dokazale svoju moć. Sigurno ne treba podcijeniti ni sve snažnije nezadovoljstvo građana u američkoj i drugim razvijenim demokracijama, koji podnose velike terete sve učestalijih kriza kapitalizma

Komentara 15

Avatar istovari
istovari
20:48 29.08.2024.

Eno vam komunističke Kine koja vam šije košulje i hlače koje nosite....o čipovima u autima koje vozite da se i ne govori.

Avatar Idler 3
Idler 3
18:39 29.08.2024.

Al nek je vami največi problem - prvo bijelo polje 🤦‍♂️

Avatar El_Delinquente
El_Delinquente
18:48 29.08.2024.

Marksisti su svoju moć i svoje znanje dokazali do sada 100x u 100 zemalja. Uvijek se to pretvori u diktaturu i najgore moguće zlo za narod, gdjegod. Nikada ta ideologija nije uspjela, a ipak ima opet nekih koji to žele ponoviti jer je plemenito i progresivno kada narod grca u nepravdi i neimaštini. Osim toga su sve naše lijeve stranke dominantno još izgrađene na marksističkoj ideologiji. Znači nemamo jednu nego bar 7-8 većih komunističkih stranaka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije