Bez alata

Ovaj namještaj iz IKEE možete složiti za samo pet minuta

ikea
Foto: Youtube
1/2
07.10.2014.
u 22:17

Nova linija proizoda REGISSÖR ne zahtjeva alate ili vijke, već se umjesto toga sastavlja pomoću drvenih klinova koje je moguće spojiti rukama

Namještaj iz IKEE ponekad nije tako lako sastaviti. Komplicirane instrukcije i pojedini dijelovi koji nedostaju izazvali su mnoge pritužbe korisnika, kao i brojne parodije na internetu. Švedska kompanija je pak doskočila problemu i na tržište izbacila novu liniju proizvodu, uključujući police za knjige, ormarići i stoliće za kavu koji se mogu sastaviti u manje od pet minuta.

Nova linija proizvoda REGISSÖR ne zahtjeva alate ili vijke, već se umjesto toga sastavlja pomoću drvenih klinova koje je moguće spojiti rukama.

Kako to funkcionira pogledajte u videu.

>> Ikea povlači Pastaalfar Fullkorn i Pastaalgar tjesteninu

Komentara 4

BA
bajo2
14:40 08.10.2014.

sirotinjska varijanta dogadjaja!treba ti godisnji odmor dok sastavis ormar !

MA
majusko
02:03 08.10.2014.

Dizajn ok. Cijena previsoka, kvaliteta 0 bodova.

Avatar ivica48
ivica48
07:31 08.10.2014.

Kvaliteta 100& o

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije