PUCAO I ZAPALIO AUTO

Ovdje se noćas dogodio okršaj u Sesvetama, susjeda je vikala: 'Vodite ga odmah, iskrvarit će'

zapalio auto u Sesvetama
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/8
05.10.2022.
u 10:45

Zapaljen je Audi osječkih registracijskih oznaka. Taj automobil vozi muškarac, a žena vozi džip koji je parkiran u dvorištu

Policija i dalje traga za muškarcem koji je rano jutros pucao u Sesvetama te ozlijedio 56-godišnjeg muškarca i zapalio mu auto. 

- Probudio me tupi zvuk i pucnjava. Izašla sam na prozor i vidjela rotirke i auto kako gori - ispričala je za 24 sata jedna od susjeda koja živi u Novoselskoj ulici gdje se noćas u 3.20 sati dogodio incident. 

- Druga susjeda je vikala na hitnu 'vodite ga, iskrvarit će' - dodaje susjeda. 

 

Kaže da su na toj adresi imali provale i ranije, inače su relativno novi u kvartu, doselili su prije dvije godine. Dodaje da je i ranije na toj adresi gorio automobil.

Ovaj put je zapaljen Audi osječkih registracijskih oznaka. Taj automobil vozi muškarac, a žena vozi džip koji je parkiran u dvorištu. 

- Ono je bilo neko jače oružje, to je toliko odjekivalo. Uplašila sam se i nisam smjela izaci van. Pogledala sam kroz prozor i sve je bilo puno dima. Nisam mogla ništa ni vidjeti - priča druga susjeda. 

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
12:05 05.10.2022.

novi u selu, dobri neki ljudi, svako malo naprave krijes

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije