Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
65 NAGRADA ZA 65 ROĐENDAN

Ove godine ljetujete prvi red do mora! Provjerite kako osvojiti smještaj na Jadranu

65 super nagrada
Foto: Promo
1/8
02.07.2024.
u 15:38

Sa samo 3 kupona u igri ste za jednu od 65 super nagrada. Prvi kupon potražite u petak, 5. srpnja u Večernjem listu!

Ljeto je već stiglo, a meteorolozi najavljuju da će biti vruće i suho. Zato je najbolje spakirati kofere, kupiti sladoled, staviti noge u plićak i glavu u hlad. Jadransko more je većini prvi izbor za osvježenje, a za vas je Večernjak već rezervirao smještaj u najboljim destinacijama i premium hotelima diljem naše obale.

Foto: Promo

Preskočite turističku gužvu i ne gubite vrijeme na traženje savršenog smještaja jer smo to već odradili za vas. Uživajte u premium resortima i hotelima u kojima ste uvijek prvi red do mora.

Foto: Promo

Ovo ljeto povedite obitelj na ljetovanje u Grande Glampingu u Biogradu, hotel Imperial u Vodicama, hotel Punta u Malom Lošinju, hotel Terme Jezerčica ili hotelu Zora mnogim drugima.

Foto: Promo

Osim odličnih putovanja u nagradnoj igri osvojite ručak u restoranu Proskito ili večeru u talijanskom restoranu Scarpetta. Osvojite na dar novi XIAOMI pametni telefon Redmi 10C aparat za espresso kavu De’Longhi Icona Vintage ili godišnju pretplatu za koncerte Zagrebačke filharmonije, godišnju ulaznicu za HNK, Kerempuh i druge.

Od petka 5.7. 2024. do nedjelje 7.7. 2024. će u Večernjem listu biti objavljen po jedan nagradni kupon. U ponedjeljak 8.7.2024. će biti objavljen džoker kupon.

Sretno! 

Sve nagrade provjerite u pravilima nagradne igre na linku.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije