Međimurje

Ovo je alat koji je policija pronašla zakopan u polju u blizini Kotoribe

PU međimurska
PU međimurska
15.03.2022.
u 11:21

Policija raspolaže s konkretnim saznanjima o osobama koja se dovode u vezu s ovim kaznenim djelom te provodi kriminalističko istraživanje - kažu u PU međimurskoj

Policija je pronašla ukradeni alat kojeg je zakopao u polju u blizini Kotoribe. Između 9. i 10. ožujka nepoznati je počinitelj provalio u teretni automobil, a potom i u proizvodnu halu privatnog poduzeća, gdje je ukrao razni profesionalni alat u vrijednosti više desetaka tisuća kuna.

Policija je uspjela pronaći dio ukradenih predmeta (na slici) i vratiti ih vlasniku. - Policija raspolaže s konkretnim saznanjima o osobama koja se dovode u vezu s ovim kaznenim djelom te provodi kriminalističko istraživanje - kažu u PU međimurskoj. 

Ključne riječi

Komentara 3

MO
modovisisajteMaraschino
11:55 15.03.2022.

kad otkupna stanica uzima samo bakar, šahte i željezo... alat neće

TR
Tripoli
12:54 15.03.2022.

Pa ce da stavim dva dece u školu..evo od sutra ....majke mi

DU
Deleted user
12:09 15.03.2022.

Ako toliko voli alat,treba ga par godina zaposliti da sa tim alatom odrađuje štetu vlasniku.Ali čime zaposliti korumpirane likove?Oni ne vole alat,ili možda samo ljuštilicu krumpira.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije