Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESREĆA U KARLOVCU

U tijelu ozlijeđenog vatrogasca pronađeno više metalnih stranih tijela? 'Stabilno je'

Grom udario u kucu koja se zapalila
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/8
Autori: vecernji.hr, Hina
29.05.2024.
u 09:35

Policija je potvrdila da će se tijekom dana obaviti očevid nakon što se u kući obavi protueksplozijski pregled

Vatrogasac koji ozlijeđen u eksploziji prilikom gašenja požara u Karlovcu je stabilno. Podsjećamo, zbog udara groma u popodnevnim satima u utorak se u Karlovcu zapalila kuća. a prilikom gašenja požara došlo je do nekoliko eksplozija. U jednoj od njih ozlijeđen je vatrogasac, a u kući su kasnije pronađeni meci i čahure.

– Pri svijesti je, osjeća se dobro, kazao je zapovjednik JVP Karlovac Mislav Rade za 24sata i dodao: – Na promatranju je. Prema zadnjim informacijama, za sada neće biti operacije. U njegovu plućnom krilu najvjerojatnije je više metalnih stranih tijela. Nismo sigurni radi li se o geleru ili nekom građevinskom materijalu kuće koji se odvojio prilikom eksplozije

Policija je za srijedu najavila protueksplozijski pregled kuće u karlovačkom prigradskom naselju Borlin, za čijeg je gašenja od eksplozije u utorak ranjen 52-godišnji karlovački vatrogasac, kao i očevid, dodavši da slijedi daljnje kriminalističko istraživanje.

Izvijestila je da je u utorak oko 16.30 sati uslijed udara groma u obiteljsku kuću 72-godišnjakinje izbio požar u potkrovlju, a za gašenja je došlo do eksplozije u kojoj je ozlijeđen vatrogasac. Pritom su oštećeni i krov susjedne kuće te dva osobna automobila.

Događaj se zbio za velikog nevremena u Karlovcu u Žumberačkoj ulici po kojoj su se mogli naći ostaci čahura te crjepovi. Stanovnici su svjedočili da je prije dolaska vatrogasaca bila jedna velika eksplozija, a zatim je uslijedio niz manjih.

Susjedi su rekli i da je vlasnica lošeg zdravstvenog stanja te da je njezin suprug preminuo u prosincu prošle godine, a da je vjerojatno u kući držao vatreno oružje. Jedan od susjeda rekao je i da je bio privođen zbog posjedovanja vatrenog oružja.

FOTO Ranjeni vatrogasac je u stabilnom stanju

Grom udario u kucu koja se zapalila
1/8
Ključne riječi

Komentara 1

TM
trade_mark
10:23 29.05.2024.

ovog heroja koji 30 godina na tavanu čuva mine iz rata treba spremit u zatvor na isto toliko godina!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije