Policija istražuje slučaj

Pa kako nisu primijetili: Dječak (3) uzeo ključeve auta, vozio, pa se zabio u prometni znak

Njemačka policija
Matthias Balk/DPA/PIXSELL
23.05.2021.
u 07:42

To je primijetila jedna vozačica. Brzo je stigla do dječaka i ugasila automobil. Potom je pozvana policija

Dječak (3) u gradu Peine u njemačkoj Saveznoj državi Donja Saska uzeo je roditeljima ključeve automobila i vozio ga oko 150 metara nakon čega je udario u prometni znak. Srećom, dječak nije ozlijeđen. Prema policijskom priopćenju, incident se dogodio u subotu u poslijepodnevnim satima. Roditelji nisu primijetili da im je sin uzeo ključeve i potajno ušao u automobil, pše Fenix magazin.

Dječak je vozio auto na cesti oko 150 metara, a potom se zabio u prometni znak. To je primijetila jedna vozačica. Brzo je stigla do dječaka i ugasila automobil. Potom je pozvana policija. Glasnogovornik policije je rekao kako će policija provesti istragu jer žele utvrditi kako je došlo do toga da dječak vozi automobil.

Ključne riječi

Komentara 2

BF
bf23
12:40 23.05.2021.

Nepismeni novinari žutog tabloida

VI
vidum
10:29 23.05.2021.

Sad znamo nasljednika Schumahera i Hammiltona.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije