Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U TURISTIČKO-UGOSTITELJSKOJ ŠKOLI U SPLITU

Pao pano u razredu: Ozlijeđene dvije učenice, škola zvala hitnu

Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/2
10.03.2021.
u 17:34

Vozilo Hitne medicinske pomoći pozvano je jer se jedna učenica žalila na vrtoglavicu i bila je pod šokom, a druga je dobila udarac u glavu

U Turističko-ugostiteljskoj školi u Splitu pala je plutena ploča, odnosno pano u informatičkom kabinetu pri čemu su dvije učenice ozlijeđene.

Jerko Kurevija, iz Ureda za odnose s javnošću PU Splitsko-dalmatinske rekao nam je kako je pozvana policija koja treba utvrditi okolnosti usljed čega je ploča pala te je potvrdio kako su dvije učenice pretrpjele ozljede čije kvalifikacije još nisu poznate.

Vozilo Hitne medicinske pomoći pozvano je jer se jedna učenica žalila na vrtoglavicu i bila je pod šokom, a druga je dobila udarac u glavu. 

Holding i Gradska groblja kažnjeni s ukupno 30.000 kuna zbog Bandićevog sprovoda

Ključne riječi

Komentara 2

ID
Ivan..Dobrila
18:25 10.03.2021.

Bit će bolje kad kupimo avione.

DU
Deleted user
07:39 11.03.2021.

#Sigurna Hrvatska!#Vjeordostojno - ono kada se daju milijuni za vjerske objekte u Bosni a nama se raspadaju škole i ubijaju djecu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije