povezivanje s t7

Patafta tvornicu, ali i sudske sporove prepušta Nijemcima

Varaždin prosvjed T7 (1)
Marko Jurinec/PIXSELL
11.12.2012.
u 09:31

Već su pozvali gradonačelnika Varaždina na izvansudsko rješavanje sporova

Njemačka grupa Scholz privodi kraju projekt strateškog povezivanja s T7 grupom iz Varaždina u većinskom vlasništvu Davora Patafte. Suradnja će obuhvaćati tvornicu za mehaničko-biološku obradu otpada (MBO) i druge segmente T7 Grupe. Nositelj je projekta lokalna njemačko-hrvatska kompanija C.I.O.S. (u suvlasništvu Scholza) koja će se osim u recikliranju metala tako početi strateški razvijati i prema skupljanju i procesiranju i drugih vrsta otpada (komunalni otpad, papir, drvo, plastika i drugo), javljaju iz C.I.O.S.-a.

Strateška suradnja predviđa preuzimanje dijelova T7 Grupe te MBO tvornice i svih pripadajućih ugovora sklopljenih između članice T7 VIS-a d.o.o., Varkoma d.o.o. i Grada Varaždina, ali i s njima povezanih sudskih sporova. C.I.O.S. grupa stoga je već, kažu, uputila dopis varaždinskom gradonačelniku Goranu Habušu. U njemu poziva na izvansudsko rješavanje sporova i problema oko zbrinjavanja komunalnog otpada Varaždina i okolice.

Podsjetimo, unatoč ugovoru za obradu smeća koji je bivši gradonačelnik Ivan Čehok sklopio s Pataftom, novo gradsko vodstvo odbilo je njihovu provedbu nakon što su postali predmetom USKOK-ove optužnice te su pronašli novog koncesionara za tekući otpad, a traže ga i za balirani.

>> Potvrđena optužnica protiv Čehoka zbog pogodovanja Patafti

Ključne riječi

Komentara 1

KR
krka
18:30 11.12.2012.

Kad brod tone, štakori bježe glavom bez obzira. Tajkun je zagrizel tolko toga da više i nezna kaj sve ima, a za voditi firme treba imati znanje i sposobne ljude, a ne hrpu ulizica i neznalica koje nazivaš meneđerima zato kaj ti ližu dupe ! Valjda se na taj način misli spasiti od kaznenoga progona, pak lovu van da mu se nema kaj uzeti.Ideš parkom i popišaš se po grmu, izleti van 5 takvih ''meneđera'' kak je Patafta !! Gdje su i ovaj puta institucije države Hrvatske????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije