Podrška iz Splita

Petric: Premijerka Kosor nije ništa kriva, krivi su Sanader i Peronja

kosor (1)
Marko Lukunić/PIXSELL
10.03.2011.
u 07:35

"Mi Dalmatinci trebali bismo se ostatku Hrvatske ispričati za Sanadera", smatra Kristijan Petric, pretendent za mjesto predsjednika Splitsko-dalmatinskog HDZ-a

„Nije nama Zagreb kriv za korupciju, niti za Ivu Sanadera, nego se mi Dalmatinci zbog njega sada moramo ispričavati ostatku Hrvatske. Premijerku podržavamo jer nije ona na vlasti 20 godina, kao kadrovi poput Krune Peronje i njemu sličnih. Otkada je Jadranka Kosor premijerka, institucije rade na otkrivanju korupcije i provedbi reformi bolje nego ikada prije. Ne možemo se oteti dojmu kako protesti najviše odgovaraju onima koji se boje istraga o korupciji, kako u vlasti, tako i među oporbom“.

Tekst je to koji je Kristijan Petric, bivši čelnik splitsko-dalmatinske Hvidre, uputio medijima. Inače, Petric ne krije kako mu je velika želja sjesti u fotelju predsjednika županijskog HDZ-a na kojemu je, još uvijek, Kruno Peronja kojega proziva.

Posljednjih nekoliko puta kada je premijerka Kosor dolazila u Split Petric ju je naočigled aktualnih HDZ-ovih čelnika kavalirski dočekivao s buketima cvijeća. Splitsku podršku Kosorici, uz Petrica, potpisuje Branko Jurić, branitelj, te još 11 studenata splitskih fakulteta.

Ključne riječi

Komentara 7

EU
eugenie
14:56 10.03.2011.

N eJ asc ne može biti kriva jer... nije poslovno sposobna.

HU
husli
15:02 10.03.2011.

Petric je u pravu.... dok su ovi u HDZ-u nema sreće. Mladi neka ih sve smijene možda će onda biti bolje. A dalmatinci se nemaju potrebe nikom ispričavati jer nisu dalmatinci svi na vlasti, ima tu i drugih govana i podravaca i slavonaca i hercegovaca i zagrebčana i dr., ali svi iz HDZ-a Zato su potrebne promjene.

OB
-obrisani-
08:59 10.03.2011.

. ...DOVOLJAN KOMENTAR....!! . ..copy....Inače, Petric ne krije kako mu je velika želja sjesti u fotelju predsjednika županijskog HDZ-a na kojemu je, još uvijek, Kruno Peronja kojega proziva. .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije