u malom lošinju

Pijana Talijanka u lokalu izvrijeđala i udarila policajca

alkotest (1)
Petar Glebov/PIXSELL
02.08.2012.
u 12:22

Policajac ju je uspio savladati, žena pritom nije ozlijeđena, pa je privedena u policijsku postaju gdje joj je izmjereno 2,42 promila alkohola u krvi.

Zbog vike i neprimjerenog ponašanja u lokalu u Malom Lošinju, vrijeđanja policajca koji ju je pokušao umiriti, a potom i napada na njega 52-godišnju Talijanku koja se na odmoru u Malom Lošinju previše opustila, u čemu joj je pomogao alkohol, privela je u ponedjeljak navečer policija, a protiv nje će biti podnesen optužni prijedlog zbog prekršaja protiv javnog reda i mira.

Kako je izvijestila policija, u srijedu oko 19.30 sati dojavljeno je postaji Mali Lošinj da talijanska državljanka remeti javni red i mir u lokalu u Ulici svetog Martina u Malom Lošinju. Policajac je ondje zatekao razjarenu ženu i naredio joj da se smiri i prestane vikati, a kad je od nje zatražio na uvid osobne dokumente, Talijanka je na njega sasula salvu pogrdnih riječi. Ni to joj nije bilo dovoljno pa je policajca udarila rukom i lakše ga ozlijedila. Policajac ju je uspio savladati, žena pritom nije ozlijeđena, pa je privedena u policijsku postaju gdje joj je izmjereno 2,42 promila alkohola u krvi. Nakon kriminalističkog istraživanja i trežnjenja puštena je.

Komentara 4

EX
excell
12:37 02.08.2012.

voda tjera melina ,a vino čovjeka ...talijanka je dobila kuraža od vina rumena...

Avatar bodavica
bodavica
13:01 02.08.2012.

trebao ju je dobro ispendrečiti pa neka se onda priča kako su Hrvati agresivni narod.Pitam sve skupa šta bi bilo da je netko od nas tako napravio u Italiji.Sigurno bi bio u zatvoru i uz kaznu protjeran iz Italije isti moment!!!!!!!!

OB
-obrisani-
13:03 02.08.2012.

Trebalo joj je sve naplatiti još od Venecije, Musolinija pa je odvesti na otvoreno more i pustiti da otpliva do Italije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije