tisuće eura štete

Pijani Nijemac (19) nožem probušio napuhanac u aquaparku?!

Pula: U Titovom parku za najmlađe postavljeni napuhanci
Srecko Niketic/PIXSELL/Ilustracija
22.07.2024.
u 16:35

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, protiv 19-godišnjaka se podnosi kaznena prijava zbog kaznenog djela Oštećenje tuđe stvari - istakli su iz zadarske policije

Policijski službenici Policijske postaje Zadar proveli su kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjim njemačkim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Oštećenje tuđe stvari.

Sumnjiči ga se naime da je u petak, 19. srpnja oko 19.15 sati u Ražancu u moru ispred mjesne plaže oštrim predmetom namjerno oštetio napuhanac koji je sastavni dio postavljenog vodenog parka u vlasništvu 48-godišnje hrvatske državljanke. Materijalna šteta je nekoliko tisuća eura. 

Nakon zaprimljene dojave policijski službenici su istu večer uhitili osumnjičenika koji je bio pod utjecajem alkohola te su od njega oduzeli preklopni nož. Muškarac je smješten u prostorije policije do prestanka djelovanje opojnog sredstva.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, protiv 19-godišnjaka se podnosi kaznena prijava zbog kaznenog djela Oštećenje tuđe stvari - istakli su iz zadarske policije. 

GALERIJA Jedan od najcrnjih dana u povijesti Daruvara: Šokantne slike obišle su Hrvatsku i svijet

Pula: U Titovom parku za najmlađe postavljeni napuhanci
1/33
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije