provod na jadranu

Pijani trojac divljao po Zrću, napravili štetu od 20-ak tisuća kn

zrće
Marko Čuljat/VLM
12.08.2010.
u 13:11

Pijanci su nakon verbalnoga i fizičkog sukoba s pet nepoznatih muškaraca otišli na terasu ugostiteljskog objekta Euforija, gdje su nastavili s divljanjem.

GOSPIĆ – Jučer u ranu zoru u 5 sati na plaži Zrće na otoku Pagu tri su muškarca u alkoholiziranom stanju, 34-godišnjak (2,04 g/kg) i 28-godišnjak (1,10 g/kg) iz Zadra, te 27-godišnjak (1,80 g/kg) iz Sesveta, narušavala javni red i mir. Pijanci su nakon verbalnoga i fizičkog sukoba s pet nepoznatih muškaraca otišli na terasu ugostiteljskog objekta Euforija, gdje su nastavili s divljanjem.

U jednom trenutku je Zadranin (28) uporabio čak suzavac i poprskao po licu mladića iz Oriovca (27) koji se pokušao sakriti iza DJ pulta. Zadranin je nakon toga, nastavio napad uz korištenje teleskopske palice s kojom je oštetio uređaje. U divljanju je srušio kompletan miks pult na kojem su se nalazila dva gramofona, prijenosno računalo, više gramofonskih ploča i diskova, pričinivši štetu od barem 20 tisuća kuna. Nakon intervencije policije počinitelji su privedeni u novaljsku Policijsku postaju gdje su zadržani do otrežnjenja.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su u 3 sata ispred noćnog kluba Papaya na plaži Zrće fizički napali 30-godišnjeg njemačkog državljanina koji je zatražio liječničku pomoć u Domu zdravlja Novalja, gdje su mu utvrđene lakše tjelesne ozljede. Protiv počinitelja podnijet je optužni prijedlog Prekršajnom sudu zbog prekršaja iz čl. 6. i 13. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Protiv Zadranina (28) podnijeta je i kaznena prijava državnom odvjetniku zbog kaznenog djela uništavanja i oštećenja tuđe stvari, te optužni prijedlog Prekršajnom sudu zbog prekršaja Zakona o oružju.

Ključne riječi

Komentara 7

PL
pluki
13:52 12.08.2010.

Ma cijela frka je izbila zbog slovenke koja je htijela probati izvorno hrvatsko pa se njih par nije moglo dogovoriti ko će prije a onda je i taj švabo uletio da bi i on kao znaju oni kakve su slovenke pa se ponadao ali ona je htijela samo hrvate te tako izbila tuča.

BO
boki2105
14:07 12.08.2010.

goni tu gamad u zatvor.....

OB
-obrisani-
13:23 12.08.2010.

Ima li bolja promocija za Pag, Novalju i plažu Zrće od takvih adrenalinsko žustrih naleta domačih mušketira na neke strane turiste..Šta če ti samo lijepo more i plaža ako nema balkanske akcije i ako te neko kresne po glavi ili slomi ti nešto lakše zapamtiš ljetovanje na Pagu..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije