USKORO IZBORI

Pitali smo Ivicu Puljka tri ključna pitanja o skandalu s Tindera. Evo zašto se ne ograđuje od Ivoševića i Baričića

Split: Konferencija za medije Ivice Puljka, Bojana Ivoševića i Luke Baričića povodom seksualne afere
Miroslav Lelas/PIXSELL
20.06.2022.
u 16:21

- Tek kad bi kao vijećnik izvršio ili pokušao izvršiti neki prijestup namještanja posla ili bilo kakve druge usluge na štetu grada, to bi postao slučaj od javnog interesa. Sportaš drugu stranu impresionira sportom, glazbenik glazbom, pilot akrobacijama. Luka Baričić htio je impresionirati politikom. I pogriješio je, govori Ivica Puljak za Večernji list.

Komentara 7

Avatar matezanki13
matezanki13
17:34 20.06.2022.

Tebi koji kažeš da invalidna osoba sa 700 kuna mirovine nema pravo na Božićniicu jer nema 60 godina, glas će dati samo oni koji nemaju srca ni sućuti za najslabije

KO
koraknaprijed
16:56 20.06.2022.

Ne smije se ograditi,to i ptice na grani znaju.

Avatar Potegni!
Potegni!
17:56 20.06.2022.

Da se sad ogradi, ispao bi i on i oni još gori. Iako skoro da gore ne može... Pptrošit će naše novce za ponovljene izbore, u kojima onaj zbog čijeg agresivnog ispada se i ponavljaju, radi novi ispad. Ispada glup i seksualno opijen političkom moći koju nema. Ne želim ni pomisliti šta bi ta dva nudila da mogu.. curama bez roditelja koja moraju napustiti dom.. učenicama koje su na listi smještaja, stipendija... U Osijeku su moćnici iskorištavali maloljetnice u domu za nezbrinutu djecu, a ovi pokazuju iste sklonosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?