NERVOZA NA CESTAMA

PITANJE DANA Što vas najviše živcira u prometu?

Zagreb: Pojačan promet na naplatnim kućicama u Lučkom
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/3
09.09.2024.
u 10:25

Osim drugih vozača, probleme mogu stvarati nesavjesni pješaci koji izlijeću na cestu ili pak vozači bicikala koji treba zaobilaziti

"Nama je kvartu kaos jer je škola počela i svi djecu iskrcavaju na cesti i ne može se prolaziti. Još je kiša", požalila nam se jutros čitateljica na stanje u prometu. Jedan je to od brojnih mogućih scenarija koji vozače može "izbaciti iz takta". Gužve na cestama ili loša infrastruktura mogu od jutra pokvariti nekome raspoloženje. Odlazak u školu ili na posao može biti otežan i zbog dugotrajnih radova i obilazaka, kao i zbog usporenih vozača koji otežavaju prohodnost prometa. 

Ponašanje drugih sudionika u prometu nekima, također, predstavlja veliki problem te ih naživcira. Primjerice, mnoge naljute vozači koji ne pale žmigavce, jure po cesti ili pretječu bez razloga. Osim drugih vozača, probleme mogu stvarati nesavjesni pješaci koji izlijeću na cestu ili pak vozači bicikala koji treba zaobilaziti.

Što to vas najviše živcira u prometu možete nam odgovoriti u anketi u nastavku i komentirati na našem Facebook profilu

 

GALERIJA Jedan od najljepših dvoraca nadomak Zagreba ima jezivu povijest, godinama je trunuo, a sada čeka renesansu
Zagreb: Pojačan promet na naplatnim kućicama u Lučkom
1/48
Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Make my day
Make my day
13:45 09.09.2024.

A gdje vam je najbitniji odgovor : "vozači koji u rukama drže mobitel i razgovoraju u vožnji" ...takve bi trebalo kažnjavati sa mjesečnom plaćom. Od njih su gori samo oni koji tipkaju poruke dok voze auto. Oni bi trebali baciti vozačku u wc školjku i pustit vodu. Točno toliko vrijedi njihova vozačka.

Avatar Asterix
Asterix
14:00 09.09.2024.

Najviše mi idu na živce oni koji voze preko crte, pogotovo kada sjeku zavoj. Nema veze što im auto ide u susret. Takvih ima priličan broj. Ne znam koji je razlog tomu, možda nedostatak osjećaja za prostor.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije