Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Plaće se ne zavređuju, nego se njima trži pa je jasno tko će dobiti više

12.01.2024. u 13:05

Prvo, moraju se uspoređivati plaće jer je novac mjerilo vrijednosti, pa ako je netko bolje plaćen, to znači da u društvu i vrijedi više. Ako plaće u Hrvatskoj nisu usporedive, a nisu, to je zato što mi nemamo nikakvo mjerilo vrijednosti i ne znamo koliko čiji rad vrijedi

Komentara 3

MI
Mirelica
09:20 13.01.2024.

Pa mi postujemo ove koji su se snasli.Oni koji rade-njima se smijemo,pogotovo onima koji rade teske poslove a bez kojih ne mozemo....ponizavanje spremacica, sramocenje radnika na gradjevinama, ismijavamo sve ....postujemo samozvanu elitu....evo Lucija se zali da joj kocnice na x6 cvile.Vecernji objavljuje.....

PO
Poganec
22:50 12.01.2024.

Izgleda da smo na trznici

OH
oho
14:15 12.01.2024.

Europa 202x= Jugoslavija 198x Euro će završiti kao dinar, samo naprijed sa razbacivanjem novaca u neproduktivne svrhe tipa klimatske promjene i potpore destruktivnim segmentima društva. Lijepo li je u novoj Jugoslaviji , samo naprijed. Koji je ovo Déjà vu!!!..Živjela Novaa Jugoslavija(EU). Živio Novi Dinar(Euro). Živjeli Eurozastupnici (sekretari Centralnog komiteta Komunističke partije). Živjela Ursula Von der Leyen (Milka Planinc). Živjela Europska komisija( Predsjedništvo SFRJ). Sve je puno narodnih heroja i nosioca partizanskih spomenica! Fali samo štafeta! Ali ne sumnjam da će se naći zamjena za nju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije