POŽAR

Plamen ostavljene svijeće zapalio kuću

pozar kralj
Dragutin Šantoši / Večernji list
07.03.2012.
u 10:47

Kralj nema nikakvih prihoda, pa su mu Općina Špišić Bukovica i Centar socijalne skrbi u Virovitici obećali pomoć

Špišić Bukovica  – U iznenadnom požaru danas oko 8,45 sati u Špišić Bukovici nedaleko Virovitice izgorjela je kućica Krasnodara Kralja. Prema neslužbenim izvorima Kralj je jutros oko 7 sati, prije nego što je otišao u vinograde kako bi prijatelju obrezao vinovu lozu, u kućici ostavio upaljenu svijeću koja je, po svemu sudeći, prouzročila požar. Kralj je razvojačeni hrvatski branitelj, nema nikakve prihode, pa su mu predstavnici Općine  Bukovica i Centra socijalne skrbi u Virovitici obećali pomoć.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije