Plan pobjede predsjednika Volodimira Zelenskog je traženje dozvole od zapadnih saveznika za ukrajinsku Oluju

19.10.2024. u 09:45

Nema mira bez slabljenja agresora i snaženja žrtve koja se brani

Komentara 12

NS
N.S.P.
11:31 19.10.2024.

Šta priča ovaj čovek kakav plan pobede ??? Koji je po redu ovaj plan??? Kad god Ukraini trebaju pare uvek je neki plan.Dokle vise? Kao ce se zvati sledeci plan ? Koliko će još biti planova ???🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

BA
Blokirani admin
11:30 19.10.2024.

30 god nakon rata Hrvatska se jos nije oporavila , a razlika izmedu ratnih gradova i onih koji su uzivali u miru ,je vidljiva i danas . Ekonomski ,demografski , ratne zone su jos uvijek crne mrlje , Ukrajinu svakii dan rata kosta vise nego da dobije nazad sav teritorij kroz par god ratovanja . Kad rat zavrsi ostat ce jedna opustosena zemlja , EU ce bit preskupo da ju obnovi a NATou bez Krima nista ne vrijedi

SE
Serengeti
11:19 19.10.2024.

Plan Zelenskog je uvlačenje zapada u ww3. Neki dan je Zelenski rekao da će napraviti nuklearnu bombu i da se europske zemlje pripreme da pošalju vojnike za zamjenu iscrpljenih ukrajinskih vojnika. Izgleda da je bolje da se takav otvoreni stav Zelenskog ne prenosi na zapadnim medijima jer se žaba mora kuhati polako pa kada narod bude napola skuhan da se tek onda objavi ta vijest kako eto nema druge opcije već eto moramo pomoći napaćenom ukrajinskom narodu, sjetite se kako mi smo mi patili 90-tih i druge spinove za manipulaciju masa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije