vidjeti 150 zemalja

Platili najskuplje putovanje na svijetu, dolaze i na Plitvice

Plitvička jezera (1)
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
24.04.2013.
u 14:05

Jedan kineski student i talijanski biznismen odlučili su se za odmor koji će trajati dvije godine tijekom kojeg će posjetiti svaku od 962 lokacije pod zaštitom UNESCO-a

Kada je agencija VeryFirstTo.com objavila ponudu za najskuplje putovanje na svijetu, nije se nadala da će ga netko kupiti, pogotovo ne samo mjesec dana nakon što su je objavili. Međutim, jedan kineski student i talijanski biznismen odlučili su se za odmor koji će trajati dvije godine i tijekom kojeg će posjetiti više od 150 zemalja na svijetu, donosi Yahoo. Svaki od njih za takvo putovanje platit će 1,5 milijuna dolara.

Tijekom putovanja posjetit će svaku od 962 lokacije koje su kao Svjetska baština pod zaštitom UNESCO-a, a među kojima su i Plitvice. Vidjet će Petru, Machu Picchu...

Prema riječima Marcela Knobila, osnivača VeryFirstTo.coma, prvi će na putovanje vjerojatno talijanski biznismen. Kinez koji je na doktorskom studiju prijavio se, ali ne može na put dok ne završi svoje studentske obveze sljedeće godine.

>> Svaka peta Hrvatica na putovanje avionom ide u – štiklama

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije